Статтi

Вимірювання вартості навчання та життя в різних напрямках навчання

10.03.2024

Ще до пандемії для багатьох потенційних іноземних студентів та їхніх сімей зростала доступність різних варіантів навчання за кордоном. Це відображає зростаючу увагу до рентабельності інвестицій у навчання за кордоном - особливо в Південній Азії та Африці, де все більше студентів розглядають можливість поїхати за кордон для здобуття освіти, але де сімейні фінанси можуть бути відносно обмеженими.

Цього року витрати на навчання та проживання стали ще більш актуальними для студентів. Ціни на продукти харчування та побутові товари зростають, а інфляція розкручується по спіралі в усьому світі. Крім того, у багатьох країнах існують реальні проблеми з наявністю доступного житла.

 

Докладно
10 ПРИЧИН НАВЧАННЯ В КАНАДІ

03.01.2024

Domar Travel Education пропонує сьогодні вступ на 2024 рік в кращі коледжі та університети Канади, з якими у нас є давні партнерські відносини.

Докладно
10 причин навчання в Нідерландах

02.01.2024

Чи хотіли б ви навчатись в Нідерландах? Чудово! Нідерланди - це відмінний вибір. Де ще ви знайдете студентів із понад 160 різних країн, де 1 з 10 студентів є іноземним студентом.

Докладно
Якщо ви плануєте вступити до коледжу/університету Великобританії після закінчення High School в США, чи можете ви подати документи напряму до університету?

06.10.2023

Головна проблема полягає в тому, що британські університети вимагають вищого рівня підговотовки, тому курс бакалавра триває лише три роки, то ж диплому про середню освіту буде недостатньо, щоб потрапити напряму до університету. Якщо ви поступаєте після US High School потрібні будуть хорошь оцінки з AP, інакше ви навряд чи поступите взагалі.

Докладно
Навіщо вивчати німецьку

05.08.2023

Вивчення нової мови завжди є проблемою для багатьох людей, і тому важко вибрати, яку мову опанувати. Ця стаття присвячена  деяким аргументам на користь вивчення німецької мови. 

 

Докладно
Розгадка секретів кращих студентів: що відрізняє їх від середньостатистичних

31.07.2023

У кожному навчальному закладі є студенти, які постійно відзначаються своїми успіхами та виділяються серед інших. Ці "кращі студенти" мають унікальний набір звичок та поведінкових рис, що дозволяють їм досягати академічних вершин. Хоча розумові здібності та природні таланти грають свою роль, справжній успіх в освіті залежить від їхнього підходу до навчання та відданості. У цій статті ми дослідимо характеристики, які відрізняють кращих студентів від середньостатистичних, розкриваючи стратегії, що ведуть до академічних досягнень.

 

Докладно