Мовні школи у Німеччині знову відкривають свої двері

Мовним школам у Німеччині дозволяють знову відкритись! Це, звичайно, пов'язане з багатьма, багатьма обмеженнями, але школи готові розпочати свої заняття на кампусі уже з понеділка, 11 травня!

Для того, щоб максимально захистити студентів, школи притримуються правил безпеки, таких як лише 1 студент за 1 стіл, обмежена кількість студентів на 1 клас, різні години курсу (різниці від 15 до 30 хвилин) та набагато більше.

Курси будуть проходити наполовину в кампусі та наполовину онлайн.  Наприклад, клас А в школі проводить уроки в понеділок, вівторок та середу, але має онлайн-класи в четвер та п’ятницю.

Мовні школи у Німеччині знову відкривають двері для своїх учнів! 

І ми дуже цьому радіємо!

Звичайно, це  пов'язане з багатьма  обмеженнями, але школи готові розпочати свої заняття на кампусі уже з понеділка, 11 травня!

Для того, щоб максимально захистити студентів, школи дотримуватимуться правил безпеки, таких як лише 1 студент за 1 стіл, обмежена кількість студентів на 1 клас, різні години курсу (різниці від 15 до 30 хвилин) та набагато більше.

Курси будуть проходити наполовину на кампусі та наполовину онлайн.  Наприклад, клас А в школі проводить уроки в понеділок, вівторок та середу, але має онлайн-класи в четвер та п’ятницю.

 

Усi Статтi