Онлайн-курси - це більше, ніж традиційне навчання

В даний час онлайн-навчання стало швидше потребою, ніж вибором.

Конкуренція в усіх галузях, будь то освіта чи робота, вимагає від людини адаптуватися в незвичній для неї ситуації.

Онлайн-навчання дає людині значно більше, ніж просто академічні знання. Формат онлайну готує нас до викликів майбутнього. Навчання може допомогти нам розширити свою зону інтересів, компетенцій або, навіть, знайти своє покликання. Все, що нам треба зробити - впевнено відчинити ці двері та створити нові норми своєї буденності, які вже доказують свою ефективність в економічно розвинених країнах.

Онлайн-навчання дає вам відчуття АДАПТОВАНОСТІ та САМОСТІЙНОСТІ, які допомагають навчатися в будь-якій фазі вашої освіти чи кар'єри та в будь-який час життя.

В розрізі отримання вищої освіти будь-які онлайн-курси зарубіжних міжнародних акредитованих шкіл завчасно привчають майбутнього студента до вміння ефективно розставляти пріоритети та дисципліновано виконувати свій особистий план. Освіта в будь-якому ВУЗі США чи Англії, Канади чи Іспанії потребує від студентів вміння самостійно вчитися поза межами університету, а це близько 50% навчання! Більшість українських студентів мають надмірне навантаження в перший семестр після вступу тільки через то, що не мають такого досвіду ще зі школи, як американці чи канадійці.  

Саме тому онлайн-навчання є найкращою можливістю вже будувати своє майбутнє, де б ми зараз не були. 

 

Як підготуватися до онлайн-занять?

Онлайн-навчання - це повноцінний учбовий  процес, який вимагає стільки ж уваги і підготовки, як і  навчання на кампусі. 

Ось кілька речей, які вам потрібно знати, перш ніж записатись на онлайн-курси:

1. Визначте, чому вам потрібні онлайн-курси.

Вам потрібно підтягнути до рівня B2 вже існуючі знання з англійської? Ви хочете підготуватися до міжнародного екзамену? Або ви просто хочете цікаво та корисно провести час, а можливо навіть завести нових друзів, вивчаючи нову мову? Знаючи відповіді на ці запитання, ви легко зможете обрати найкращу для вас програму.

2. Потенційна зона особистого росту перед початком курсу.

Деяким студентам на  перших  заняттях важко навчатися без звичної взаємодії з людьми, а інші важко мотивують себе виконувати свої онлайн-курси без фізичної присутності викладача. Якщо це про вас, сприйміть це як особистий виклик, завдяки якому ви станете краще. Це допоможе вам максимально використати свою онлайн-освіту.

3. Знайдіть свою програму.

Хоча існують тисячі варіантів онлайн-курсів, не всі вони покращать знання в певних галузях. Вибираючи навчальну програму самостійно, переконайтеся, що програми, які ви розглядаєте, пропонують тільки акредитовані міжнародні школи з кваліфікованими викладачами. Або звертайтеся в Domar Travel Education, де вам запропонують тільки перевірені онлайн-програми згідно ваших побажань з гарантованим отриманням міжнародного сертифікату по закінченню.

4.  Що знадобиться для онлайн-навчання

Для участі в онлайн-курсах вам потрібне надійне підключення до Інтернету. Онлайн-класи часто вимагають потокового перегляду відео чи завантаження вмісту, тому переконайтеся, що у вас є необхідна швидкість та надійність сигналу для участі без перешкод. 

5. Онлайн-курси - це не тільки навчання

Онлайн-курс - це захоплююча пригода, в якій кожен студент може відкрити в собі нові кращі сторони особистості, стати більш впевненим в собі,  підготуватися до майбутнього та значно розширити свій світогляд вже зараз! 

 

Світові школи інвестують багато часу та грошей на розробку онлайн-курсів та оснащення під них. Все це потребує набагато більше, ніж для курсів на базі аудиторій. Саме тому студенти в Інтернеті мають неповторний досвід. 

 

Не забувайте задавати питання, насолоджуватися досвідом і найбільше, не забувайте розслабитися і отримувати задоволення від свого навчання!

 

 

Усi Статтi