Секрети для батьків, чиї діти знаходяться на дистанційному навчанні

Хіба думка про те, що ти застряг вдома з дітьми, не наповнює тебе жахом або навіть просто змушує задуматися, як ти збираєшся заповнити весь цей час? 

У Дженні Ивз з центральної Шотландії двоє дітей у віці восьми і шести років, жоден з яких ніколи не відвідував школу.

Тім і Рут Фрід з Нортгемптоншира, у яких троє дітей у віці 12, 11 і 9 років, навчалися вдома сім років. У той час як Тім веде свій власний бізнес (журнал для батьків під назвою «Toddle About»), Рут - колишня  вчителька початкових класів.

Незалежно від того, чи закрита ваша школа чи ви ізолюєте себе як сім'я, ви знайдете поради про те, як зайняти своїх дітей і стимулювати їх вдома.

Вибухові веселощі

Кухонна наука має великий успіх для усіх сімей. «Улюбленим заняттям дітей є створення вулканів (наприклад папье маше), а потім додавання бікарбонату соди і оцту для його виверження», - каже Дженні.

Інший улюблений експеримент в родині Freed: «Використовуйте сік з червоної капусти, щоб створити індикатор Ph», - говорить Тім. «Він змінює колір, коли ви додаєте кислоту (наприклад, лимонний сік або лимонад) або луг (бікарбонат соди, розчинений у воді)». Для більшої кількості ідей «Pinterest - твій друг», додає Дженні.

Подорожуй по світу ... на своїй кухні

Проста частина кулінарії може сформувати вершину міждисциплінарної діяльності. «Випічка і приготування їжі - це англійська, математика і, можливо, географія - все в одній чудовійу вправі», - каже Дженні. «Заплануйте пригоду (уявне чи можливе подорож в майбутньому) і з'ясуйте, як туди дістатися, де побувати, які є місцеві продукти (виберіть один для приготування) і вивчити трохи мови. Вона пропонує подивитися Junior Bake Off для натхнення.

Час вікторини

У своєму завданні Тім каже : «Використовуйте свої власні загальні знання, щоб задавати питання про географію, науку, природу, історію і т.д. Попросіть своїх дітей піднімати руку, коли у них є відповідь. 

Час історій

«Наші діти люблять писати історії», - говорить Тім. «Складіть кілька аркушів паперу навпіл і скріпіть їх разом на« хребті », щоб створити порожню книгу. Тоді нехай працює їх уява. У тому ж дусі, написання щоденника або написання листів друзям - хороший спосіб тренувати грамотність».

Не соромтеся користуватися телевізором

Є так багато фантастичних програм для навчання», - каже Дженні. 

Проводьте час на природі

Якщо ви можете потрапити в парк або просто у свій сад, вирушайте на полювання на комах, пропонує Тим. «Роздрукуйте список жуків з зображеннями, описами їх природного місця існування і подивіться, чи зможуть діти їх знайти». 

Початківці художники можуть встановити імпровізований мольберт біля вікна: «Все, що вам потрібно, це щось, на що можна спертися, якісь фарби (або ручки) і папір», - говорить Тім. А потім намалюйте те, що ви бачите.

Знайте свою дитину

Коли справа доходить до підлітків, які готуються до іспитів GCSE і A-level, батьки повинні розуміти, що для них краще всього підійде. У навчальному посібнику UCAS Національний коледж підвищення кваліфікації (NEC) радить учням бути відвертими про те, як вони вчаться найкраще, задаючи такі питання, як: встановлення розкладу або мотивація; на комп'ютері або папері.

Якщо їм потрібна мотивація, поставте перед ними такі завдання, як минулі екзаменаційні або телевізійні документальні фільми (наприклад, «Секрети музею Бі-бі-сі»). Поряд з підручниками, використовуйте онлайн-ресурси, в тому числі Wellcome Trust, Музеї Тейт і Асоціації з історії, хімії, фізики та біології.

Podcasts

Wow in the World Science and technology made irresistible to kids.

Science Adventure Stories for Kids Learn fascinating facts about animals and more with Simon the Frog.

Apps

Teach Your Monster To Read Reading, gamified, for kids who are still learning to read. 

Doodlemaths Maths practice personalised for each child. Suitable for primary-level kids.

Marcopolo World School With topics ranging from STEM to art, this will keep kids aged 3-7 stimulated. 

Kids Planet Discovery Take a virtual adventure around the world, with puzzles and games incorporated.

Websites

Twinkl Resources created by teachers, including printables and lesson plans. Now offering free materials during school closures.

Khan Academy One of the earliest online learning resources for kids with topics ranging from computer programming to art history, it’s free and particularly good for older kids. 

BBC bitesize Games and video clips covering a wide range of the curriculum. Very easy to navigate.

Scratch Learn basic coding and program stories and games.

Google Arts and Culture While museums and galleries are closed, take a virtual tour here.

Duolingo Learn any language online for free. Great for kids - and adults.

Red Ted Art and Artful Parent Arts and crafts ideas for little ones.

Wellcome Collection and Victoria and Albert Museum for behind-the-scenes museum videos for older children.

National Extension College and UCAS for study guides for children studying GCSE and A Level subjects at home.

Blockly and Scratch creative websites for teens to learn computer and coding skills.

YouTube

Crash Course Fun educational videos on history, science and more.

Mathantics Complex maths made simple. For older kids.

TedEd Ted talks for kids.

Royal Institution Seek out the Christmas lectures for engaging science videos.

Усi Статтi