Вивчення права в США - країна з кращою системою юридичної освіти

Вивчення права в США має безліч переваг, так як це країна з кращою системою юридичної освіти. Багато студентів з усього світу приїжджають сюди вчитися або займатися юридичною практикою. Хоч робота в сфері права є одночасно і корисною, і прибутковою, сам вступ в юридичну школу може бути дуже складним завданням.

Система вивчення права в США відрізняється від системи інших країн. В Україні студенти починають вивчати право відразу після закінчення середньої школи на рівні бакалаврату. У США, однак, юриспруденція є професійною академічної областю, еквівалентного ступеня магістра в інших частинах світу.

 

Як стати юристом?

Перший крок - це отримати диплом бакалавра будь-якої спеціальності. Найпопулярнішими спеціальностями є History, Business, English, Philosophy, Political Science, Economics. Далі потрібно підготуватися і пройти іспит LSAT для вступу в юридичну школу.

Iспит LSAT призначений спеціально для оцінки критичного читання, аналітичних міркувань, логічних міркувань і переконливих навичок письма - ключових навичок, необхідних для успіху в юридичній школі.

Юридичні школи присуджують ступеня доктора юридичних наук (Juris Doctor J.D.). Програма J.D., як правило, триває 3 роки. В кінці навчального року студенти готуються до Bar Exam на присвоєння статусу адвоката.

Uniform Bar Examination (UBE) - це стандартизований іспит адвокатів, створений Національною Конференцією Екзаменаторів Адвокатів (NCBE). Він призначений для перевірки знань і навичок, які повинен мати кожен юрист, перш ніж отримати ліцензію на юридичну практику.

У той час як загальна навчальна програма J.D. призначена для того, щоб дати студентам базові навички і знання, щоб стати юристами, студенти, які бажають спеціалізуватися в певній галузі, можуть продовжити своє навчання в LL.M. програмі.

LL.M. (Магістр права) - міжнародно визнана ступінь магістра права. Тривалість програми займає в середньому 1 рік.

 

Що ми можемо запропонувати українським студентам?

 

Master of Laws, LLM при Northeastern University - топ 40 університетів США.

Програма дає сильну правову базу і гнучкий вибір курсів для просування професійних і особистих цілей. Вона також дає право на здачу Bar exam в одній з юрисдикцій США, де допускаються юристи, які пройшли навчання за кордоном. Юридична практика co-op включена в навчальну програму. Місця стажувань: community organization, judger's chamber, law firms, NGOs, private advocacy groups, public agencies.

Рейтинг: Школа Права # 1 з практичних занять в США згідно The National Jurist.

Локація: Бостон

Тривалість: 12 місяців

Вартість: $ 52,800 за програму (можливо отримати знижку до 40%)

Вимоги: GPA 3.0 з 4.0 бакалаврату з юриспруденції, TOEFL 85.

LLM спеціалізації: Health Policy and Law, Human Rights, Intellectual Property and Innovation, International Business Law, Law and Economic Development.

 

Студентам, які закінчили школу і бажаючих вступити в юридичну школу в США, ми радимо отримати бакалаврат в наших партнерських університетах на наступних спеціальностях:

 

Arizona State University

Рейтинг: в топ 1% університетів світу (Centre for World University Rankings 2020)

Вартість: $ 33,000 на основних кампусах (максимальна знижка - $ 15,500); $ 10,300 - Lake Havasu (можливо отримати знижку)

Напрямки: Business, History, English, Philosophy, Political Science, Economics.

 

Simmons University

20% жінок в Конгресі США - випускниці жіночих коледжів.

Рейтинг: # 125 in National Universities (US News Report 2020).

Вартість: $ 40,850 (знижка 50% - $ 20, 425).

Напрямки: International Relations, Philosophy, Political Science, Principled Leadership, Sociology

 

Якщо ви збираєтеся здобувати вищу юридичну освіту в США, то не зволікайте та почніть процесс підготовки заздалегідь, маючи можливість отримати суттєву знижку на навчання!

 

Усi Статтi