Онлайн демоклас з хімії у NatMatSci

The National Mathematics and Science College (Ковентрі, Великобританія) запрошує студентів приєднатись до онлайн демокласу з хімії, який проводить д-р наук Пенні Роботем. 

Для кого цей вебінар: для 14-17 річної молоді.

День та час проведення семінару: 8 квітня 2020, 9.30 AM GMT (1 година)

Студенти зможуть прийняти участь у дослідах, в яких їм достатньо використати матеріали, які оточують їх  вдома. Цей демоклас надає студентам шанс отримати досвід олімпійських перемог на основі практичного та розумного підходу навчання хімії у The National Mathematics and Science College.

Студентам, які прагнуть вивчати медицину, ветеринарні науки, природничі науки або стоматологію в провідних університетах світу буде потрібна хімія випускних класів. Цей демоклас пропонує цікаве знайомство з хімією в NatMatSci.

Ми створюємо сотні речей щодня від крему для рук до зубної пасти, від губної помади до знеболюючих засобів. Та все ще багато з нас недостатньо знають про інгредієнти, що вони містять, або чому вони приносять нам задоволення. Приєднуйтесь до д-р Роботем та дізнайтесь про хімію у повсякденному житті, дистансійно прийміть участь у реальних експериментах, які ви зможете самостійно зробити у себе вдома.

Зареєструйтесь на вебінар у консультанта Domar Travel Education

Viber / WhatsApp / WeChat / Telegram: +380685944526

Усi Новини