Швейцарія та Німеччина визнані найбезпечнішими країнами світу

Швейцарія та Німеччина визнані найбезпечнішими територіями та найбезпечнішими країнами світу під час COVID-19

 

EU BUSINESS SCHOOL MUNICH EU BUSINESS SCHOOL SWITZERLAND

 

У новому звіті групи глибинних знань, Швейцарія потрапила до найбезпечнішої країни світу під час кризи COVID-19, а Німеччина - номер два. У звіті аналізуються кількісні та якісні дані, що охоплюють категорії, включаючи ефективність карантину, моніторинг та виявлення, загальне здоров'я та ефективність уряду. Економічна стійкість сприяла високому рейтингу Німеччини та Швейцарії. Обидві країни змогли зосередитись на наукових та медичних показниках, щоб повідомити про поступове зменшення обмежень, не загрожуючи крахом економіці, що заважає цьому процесу.

У звіті зазначається, що "репутація Швейцарії як головного економічного та фінансового епіцентру Європи надає регіону високу економічну стійкість", а Німеччина має "спроможність надавати стабыльну  економічну підтримку громадянам та бізнесу».

Їх провідні позиції особливо примітні, оскільки і Швейцарія, і Німеччина близькі до європейського епіцентру пандемії. Оскільки нові випадки та рівень смертності продовжують знижуватися навіть під час відновлення економічної активності, їх позиції як найбезпечніших країн під час кризи COVID-19 є надійними. Швидкість, ефективність та ретельний підхід, застосований для боротьби зі спалахом коронавірусу, характерний для цих країн ,заспокоює при погляді на невизначене майбутне.

Відповідь Швейцарії та Німеччини на COVID-19

Багато чому можна аплодувати в тім, як Швейцарія та Німеччина реагували на COVID-19. Корисні уроки для лідерів, як в бізнесі, так і в політиці, можна отримати з аналізу їх підходів.

Ефективна відповідь

У п'ятницю 13 - го березня, в той час як багато інших європейських країн , обговорювали і тягнули час,, президент Швейцарії Соммаруга оголосив; "Нам потрібна сильна реакція по всій країні, і вона нам потрібна зараз ... це єдиний спосіб подолати цю кризу". Подібні заходи були вжиті в середині березня в Німеччині, порівняно швидко для Європи.

Згідно з доповіддю, «очевидно, що вони [Німеччина та Швейцарія] вижили та перемогли дуже критичний стрес-тест, вдавшись до застосування швидких та ефективних карантинних зусилль, моніторинг та виявлення, економічне заморожування та ефективне лікування, відновлення та ізоляція COVID -19 пацієнтів, щоб запобігти перевантаженню їхніх систем охорони здоров'я. "

Побудова довіри

Німеччина славиться тим, що піклується про створення довіри до своїх громадян. Надаючи чітку інформацію про те, що відомо про вірус та залишається невідомим, поряд із видачею регламентів та вказівок щодо поведінки, громадяни мали змогу вірити, що уряд діє належним чином, і тому впевнено дотримувався їх керівництва.

Чіткість спілкування є важливою при реагуванні на кризу, і Швейцарія тут також переважає. Чіткі інструкції, надані перед блокуванням і знову для зняття обмежень, зроблені за протоколом, набагато простіші для громадян. В інших регіонах Європи плутані повідомлення викликали гарміоз .

Науковий підхід

Канцлер Німеччини Ангела Меркель - спавжній вчений, що видно в її розміреному підході до зменшення обмежень. Усвідомлене розуміння вірусу та практичний досвід наукових досліджень, без сумніву, були величезною користю для лідера, оскільки вона керує своєю країною незважаючи напандемію. Але вам не потрібно бути вченим, щоб вчитися на її прикладі. Ретельний підхід до розуміння виклику та готовність вислухати експертів, а не розвиватися вперед без настанов, - це захоплюючі якості лідера .

Аналогічно обережний підхід був застосований у Швейцарії, міністр внутрішніх справ Ален Берсет сказав: "Ми хочемо рухатись якомога швидше і як можна повільніше".

Високопродуктивна система охорони здоров’я

Передусім, і Німеччина, і Швейцарія мають добре фінансувані та налагоджені системи охорони здоров'я, які змогли впоратися з кризою.

Докладаючи на Всесвітньому економічному форумі, Єнс Спан, Федеральне міністерство охорони здоров'я Німеччини, задумався; «Німецька система охорони здоров’я була в хорошій формі, переходячи в кризу; всі мали повний доступ до медичної допомоги. Це заслуга не лише нинішньої влади, але й системи, яка була побудована протягом багатьох урядів. Завдяки чудовій мережі лікарів загальної практики для вирішення легших випадків COVID-19, лікарні змогли зосередити увагу на важкохворих ».

А Швейцарію докладачі оцінили за те, що вони пропонували "гарантований доступ до послуг із високим рівнем здоров'я для всієї громади" та "великий потенціал для мобілізації нових ресурсів охорони здоров'я".

Підтримка ефективної, належно фінансованої системи охорони здоров’я через добрі та погані часи виявилася, як і не дивно, запорукою  зміни “правил гри”, в контексті подолання глобальної пандемії.

Навчайтеся за кордоном у наших швейцарських та німецьких кампусах

У Швейцарії та Німеччині життя поволі нормалізується. На вулицях все відчувається так само, як і до пандемії, хоча зберігається практика носіння масок та дотримання безпечних дистанцій..

Поки вакцина не готова, нам усім потрібно звикнути жити поряд з вірусом. Повернутися до нормального життя- означає продовжувати працювати у напрямку наших довгострокових цілей. 

Для тих, хто планує навчатись за кордоном , немає кращого вибору, ніж ці  дві країни, вказані як найбезпечніші у світі.

Існує безліч причин для навчання в Женеві, Монтре чи Мюнхені, не в останню чергу їхня культурна майстерність, міцна економіка та заздрісний, космополітичний спосіб життя. Більше того, можливість навчатися, знаючи, що ви в безпеці, дозволяє більшу увагу і енергію спрямовувати на неймовірний досвід навчання, який очікує. Забезпечення того, щоб студенти витрали  найбільше часу та коштів, вкладених у їх освіту.

У бізнес-школі EU готові до осені 2020 року. ТУТ вживаються заходи в кампусах, в тому числі в Женеві, Монтре та Мюнхені, щоб забезпечити можливість всієї громади навчатися з душевним спокоєм. Студенти зможуть насолоджуватися усім, що можуть запропонувати їхні міста на кампусі, беручи участь у гнучкому навчанні, яке дозволить їм досягти поставлених цілей.

Дізнайтеся більше про сучасне устаткування, невеликі розміри класів, викладачів бізнес-лідерів, підприємців та консультантів та захоплюючий спосіб життя, який очікує у наших містах на кампусі. Ми пропонуємо Бізнес програми від  бакалавра до MBA. Враховуючи глобальну ситуацію, ми застосовуємо гнучкий підхід до прийому; зв’яжіться, щоб обговорити свої цілі та відкрити для себе шлях до успіху.

Інформацію взято з блогу EU Business School https://www.euruni.edu/blog/switzerland-germany-safest-countries-covid-19/?utm_source=Newsletter&utm_medium=email&utm_content=Switzerland+and+Germany+Named+Safest+Countries+Worldwide&utm_campaign=GC+Agents+-+Forbes+article

 

 

Усi Новини