Тест, що може змінити правила гри

Коронавірус: Співробітники Frontline,

першими пройдуть тест на антитіла , що може змінити ПРАВИЛА ГРИ.

Медичні працівники Frontline будуть одними з перших людей у Британії, які перевіряються, чи не було у них Covid-19, після того, як Public Health England Англійська дозволила перший комерційний тест на антитіла для широкого застосування.

 

Аналіз крові, який раніше прем'єр-міністр характеризував як "зміну гри", виявляє антитіла у пацієнтів, які зазнали впливу вірусу, навіть якщо вони ніколи не розвивали симптоми. Затвердження відкриває шлях для його використання як частини масової програми тестування на антитіла до NHS.
Тест був розроблений швейцарською фармацевтичною компанією Roche, яка веде переговори з урядом про те, як його можна включити до програми тестування Великобританії. Фірма вказала, що може постачати сотні тисяч комплектів на тиждень.
Едвард Аргар, міністр охорони здоров’я, заявив сьогодні вранці, що уряд має намір провести новий тест для працівників фронтових підприємств.
«Ми знаходимося в дискусії на даний момент з Roche з цього питання » , сказав г - н Argar BBC One ' Сніданок .
"Ми лише пройшли оцінку громадської охорони здоров'я Англії як надійну, як роботу, і тому ми ведемо ці дискусії. Але ми прагнемо якнайшвидше отримати якомога більше та вивести їх, насамперед спочатку до лінії фронту, NHS, соціальної допомоги, а потім і більше. Тому що це дійсно буде - як сказав прем'єр-міністр, - це потенціал стати зміною ігор ».
Пан Аргар підкреслив, що громадськість ще не може отримати свої руки на тест.
"Ми ще не в змозі продемонструвати це для громадськості і готові пройти тести", - сказав він.
Тест на антитіла Рош розглядають як прорив, тому що на відміну від інших тестів, які були розглянуті в минулому, він має 100-відсоткову специфіку, а це означає, що він не дає хибно позитивних результатів.
Це важливо, тому що нижча специфіка дасть тисячам людей помилкове запевнення, що у них захворювання було. За оцінками, вірус перенесли лише близько 4 відсотків населення.
Джон Ньютон, національний координатор програми, сказав: "Минулого тижня наукові експерти в PHE Porton Down провели незалежне оцінювання нового серологічного аналізу Roche SARS-CoV-2 у рекордно короткий час, зробивши висновок, що це дуже високий рівень специфічний аналіз зі специфічністю 100 відсотків.
"Це дуже позитивна подія, тому що такий високоспецифічний тест на антитіла є дуже надійним маркером минулої інфекції".
Професор Ньютон попередив, що наявність антитіл не обов'язково означає, що людина не може бути заражена знову. Вченим досі незрозуміло, чи такі антитіла, ймовірно, ефективні і на який термін. Поки не відомо, можливість так званих паспортів імунітету, ймовірно, недоцільна.
"Це може свідчити про деякий імунітет до майбутньої інфекції, хоча ступінь наявності антитіл свідчить про імунітет залишається незрозумілим", - сказав він.
Метт Хенкок, міністр охорони здоров'я, заявив минулого тижня, що Великобританія вела переговори з Рошем про "дуже масштабне розгортання" тестів на антитіла.
Прес-секретар департаменту охорони здоров’я та соціальної допомоги сказав: "Ми досліджуємо використання тестування на антитіла в медичній службі та в кінцевому рахунку широкій громадськості. Ми раді, що пристрої просуваються через валідацію, і активно працюють над нашими планами щодо впровадження тестування на антитіла ».
Відтворити відео
Вчені інженери потенційне лікування коронавірусу
Джеремі Хант, голова комітету з питань охорони здоров’я, заявив, що для обробки традиційних результатів тестів Covid-19 потрібно багато часу.
Деякі люди чекають до десяти днів, щоб отримати результати тестів, поки Міністерство охорони здоров'я не публікує послідовних середніх термінів очікування.
«Справа в тому, що отримає суспільну довіру за це , якщо вони знають , що це відбувається швидко, і лог-джем на даний момент є те , що він приймає занадто багато часу для результатів випробувань , щоб повернутися» , сказав він BBC Radio 4 Сьогодні програма.
"Якщо ви телефонуєте через те, що у вас з'явилися явні симптоми, вам справді потрібні результати тестів через 48 годин. У цьому вікні нам потрібно зв’язатися з усіма, хто був поруч за останні три-чотири дні. Це дійсно має відбутися дуже, дуже швидко, інакше немає сенсу ».
Г-н Хант сказав, що "зараз досить зрозуміло", що тестування громад не повинно було бути відмовленим 12 березня.
"Я думаю, що це дуже важливо, щоб не вказувати на людей, і я думаю, що уряд отримує чудові наукові поради", - сказав колишній міністр охорони здоров'я.
"Але насправді, щоб запитати, чому саме Сейдж, урядовий консультативний комітет, не моделював південнокорейський тест-підхід, який ми зараз застосовуємо на самому початку?"
Г-н Хант сказав, що в Сейджах "занадто багато секретності", додавши: "Я думаю, що ретельний контроль означав би, що подібні пропуски не відбудуться, і уряд отримав би кращі поради".
 
https://www.thetimes.co.uk/article/06753586-9556-11ea-97b5-8f15973668de?jobid=emailplatformpipeline-toparticles-section-limit-91291292-9e87-445e-83d5-40adbb15ea0b&utm_source=UNICA&utm_medium=email&utm_campaign=internal_tnl_content_recommendations
 
 
 
Усi Новини