Стати Архітектором в США чи Великій Британії

Дорогі наші клієнти, ми продовжуємо ділитися з вами тим, як отримати ту чи іншу професію за кордоном. 

Сьогодні хочемо розповісти як стати архітектором в США і Великобританії і порадити наші програми і університети.

 

Студентам, які бажають бути архітекторами, ми радимо почати готуватися вже в старшій школі. Рекомендуємо приділити увагу вивченню точних предметів, такі як геометрія, алгебра і фізика, але і не забувати про дисципліни, що розвивають естетичну чутливість і уяву. Велика частина сучасної архітектури розроблена з використанням програм автоматизованого проектування (CAD), тому знайомство з технологіями і комп'ютерами буде корисно.

 

Щоб стати архітектором в Сполучених Штатах, потрібно отримати ліцензію в одній з 55 юрисдикцій (також відомих як державні ліцензійні комісії). Незважаючи на те, що вимоги до ліцензування розрізняються в різних юрисдикціях, як правило, необхідно:

 

отримати ступінь, акредитовану Національним Архітектурним Радою з Акредитації (NAAB) - 

Bachelor of Architecture,

Master of Architecture, Doctor of Architecture.

Отримати і документовано підтвердити професійний досвід через Intern Development Program (IDP). IDP вимагає, щоб стажисти-архітектори зробили 5600 навчальних годин на різних категоріях роботи, таких як програмування, аналіз майданчики, вимоги до зонування, узгодження контрактів та управління проектами.

здати національний іспит на ліцензування - Architect Registration Examination (ARE®).

Після того, як виконані вимоги до освіти, досвіду і іспитів у своїй юрисдикції, студенти можуть подати заявку на первинне ліцензування!

  

Для отримання ступеня рекомендуємо наш партнерський університет у США, де факультет дизайну є найбільшим в країні.

Arizona State University - топ 100 університетів світу за Архітектурі (QS World University Rankings)

Програми: Architecture, Graphic Design, Industrial Design, Interior Design, Environmental Design, Landscape Architecture, Urban Design, Design Research, Innovation and Venture Development.

 Вартість: $ 33,000 (максимальна знижка - $ 15,500)

 

 

Процес отримання кваліфікації архітектора в Великобританії дуже схожий з процесом в США.

 

Студентам потрібно отримати ступінь бакалавра, акредитовану Royal Institute of British Architects (RIBA), потім отримати і документувати досвід роботи через портал Professional Experience Development Record (PEDR). Після студенти можуть відправитися отримати магістратуру, яка триває 2 роки. І після напрацювання 24 місячного досвіду роботи, студенти здають фінальний іспит. Здача випускних іспитів дає право на реєстрацію в професійній архітектурній організації, яка відкриє двері для безлічі кар'єрних можливостей.

 

Ми пропонуємо пройти курс Foundation з гарантованим зарахуванням в один з наступних університетів:

 

University of Nottingham - # 14 в Архітектурі (Complete University Guide 2020). Вартість Foundation: 18, 920 фунтів

University of Brighton - # 21 по задоволеності студентів з викладанням архітектури (Guardian University Guide 2020). Вартість Foundation: 15,090 фунтів

UWE Bristol - # 6 в Архітектурі (Guardian University Guide 2020). Вартість Foundation: 13,780 фунтів

University of Liverpool - # 11 в Архітектурі (Time and Sunday Times Good University Guide 2020). Вартість Foundation: 17,080 фунтів

University of Nottingham Trent - # 29 в Архітектурі (Complete University Guide 2020). Вартість Foundation: 15, 090 фунтів

University of Westminster - # 24 в Архітектурі (Guardian University Guide 2020). Вартість Foundation: 16,480 фунтів

University of Westminster, University of Liverpool and University of Nottingham Trent мають додаткові вимоги на Foundation, такі як: Портфоліо та мотиваційний лист.

  

Не забувайте, що ми можемо дати щедрі знижки на наші програми!

 

Усi Статтi