Статтi

Ключові відмінності між бізнес-аналітиками та фахівцями з бізнес-аналітики

05.01.2023

«Бізнес-аналітик» і «фахівець з бізнес-аналітики» — це дві назви посад, які не слід використовувати як взаємозамінні. Важливо розуміти різницю між бізнес-аналітиками та професіоналами з бізнес-аналітики. Читайте далі, щоб дізнатися більше про кожну роль і дізнатися, чим вони відрізняються.

Докладно
Civil Engineering у Великобританії

11.02.2022

найкращі опції

 

Докладно
5 речей, які треба знати до інтерв'ю в Оксбриджі

10.02.2022

Однією з найбільш хвилюючих частин процесу вступу в Оксбридж і G5 є співбесіда. Час, який ви приділили піжготовці протягом напруженого жовтневого пів семестру, буде вирішальним у момент, коли ви зайдете в кімнату для співбесіди. У Кембриджі більшість коледжів пропонують дві співбесіди за один день. В Оксфорда ви можете пройти співбесіду в кількох коледжах протягом кількох днів. Ось перелік з декількох пунктів, які допоможуть вам трохи“зняти тиск”.

 

Докладно
Что изучать, чтобы легко найти работу после окончания ВУЗа?

09.02.2022

Як ми знаємо, ринок праці в США змінюється досить швидко, і одне з найчастіших питань, які ми всі чуємо, це: "Що мені вивчати, щоб легко знайти роботу після закінчення ВНЗ?".

Сьогодні ми розповімо вам про напрям, який стає все популярнішим у США, і про те, чому він важливий для наших партнерських ВНЗ.

 

Докладно