10 причин навчання в Нідерландах

  1. Відмінна освіта. Вища освіта в Нідерландах відома у всьому світі своєю високою якістю, зокрема Голландський ступінь високо цінується в усьому світі
  2. Фантастичне студентське життя.  Старанно вчиться та відвідуйте кожну вечірку, організовану вашою студентською асоціацією. І головне: насолоджуйтеся красою Нідерландів.
  3. Робота під час навчання. В Нідерландах іноземним студентам, зокрема з України, дозволяється працювати 16 годин на тиждень під час навчання та повний робочий день у літні місяці червень, липень і серпень. Що стосується стажування, немає жодних обмежень незалежно від того, звідки ви.
  4. Орієнтаційний рік. Дозвіл на орієнтаційний рік (zoekjaar) дозволяє недавнім випускникам з країн, що не входять до ЄС, залишатися в Нідерландах на період до 12 місяців. Протягом цього орієнтаційного року випускники можуть шукати роботу або працювати без додаткового дозволу на роботу. 
  5. Здоровий баланс між роботою та особистим життям. Нідерланди є країною номер один, коли йдеться про здоровий баланс між роботою та особистим життям згідно з OECD Better Life Index.
  6. Найкраще знання англійської мови не англомовної країни. Як міжнародний студент у Нідерландах, вам не обов’язково вивчати нідерландську, щоб спілкуватися з місцевими жителями, котрі всі дуже добре розмовляють англійською. Крім того, багато програм навчання в Нідерландах є англійською мовою. 
  7. Найкраще місце в Європі. Нідерланди є однією з найбільш зручно розташованих країн Європи, що робить неймовірно легкими подорожі в інші країни під час навчання. Берлін на вихідних, Париж у середині тижня, Антверпен на кілька днів… 
  8. Більше велосипедів, ніж жителів. Приблизно чверть усіх пересувань відбувається на велосипеді. У країні понад 37 000 км чудових велосмуг.
  9. Відмінна система громадського транспорту. У будь-яку точку країни ви можете легко дістатися поїздом, автобусом, метро, ​​трамваєм або поромом для відвідування багатьох визначних місць по всій країні!
  10. Помаранчева лихоманка. Найбільший прояв помаранчевої національної гордості відбувається в день народження короля, а також під час великих голландських спортивних подій. Помаранчевим стає буквально все: люди, будинки, магазини, машини і навіть цілі вулиці!

Тривалість навчання в університеті в Нідерландах:

  • на програмі “Бакалавр” - 3-4 роки,
  • на програмі “Магістр” - 1-2 роки.

Вартість навчання, проживання та харчування в Нідерландах:

  • Ціна одного року навчання - від 9800 євро.
  • Ціна одного року проживання та харчування - від 11000 євро.

Стипендії на навчання в університеті в Нідерландах.

  • Університети в Нідерландах пропонують студентам з України стипендії - ми допомагаємо їх отримати

Domar Travel Education - Ваш навігатор в освіті за кордоном.

  • Наша адреса: вул. Волоська 24, офіс 1, Київ, 04070, Україна
  • Tel: +380444254045
  • WhatsApp: +380685944526
  • Email: yaroslav@dteducation.com

Бажаєте навчатися в Нідерландах? Напишіть нам у WhatsApp

Усi Статтi