Змінено! Змінилися вимоги до балів IELTS Academic band для отримання дозволу на навчання.

IDP Education, співвласник IELTS, із задоволенням повідомляє про нещодавні зміни, внесені Управлінням імміграції, біженців і громадянства Канади (IRCC) щодо загальної вимоги до 6.0 балів в академічному тесті IELTS для студентів, які подають заявку через категорію Student Direct Stream (SDS). для отримання дозволу на навчання в Канаді. Нова політика, яка набуде чинності з 10 серпня 2023 року, позбавляє учасників тесту IELTS Academic для Канади набирати мінімальний бал 6,0 за всіма окремими розділами тесту.

Цей значний розвиток IRCC спрямований на полегшення процесу подачі заявок для іноземних студентів, які прагнуть продовжити свою освіту в Канаді.

 

Піюш Кумар, регіональний директор відділу освіти для внутрішньо переміщених осіб у Південній Азії та Маврикії, сказав: «У світлі нещодавніх змін, внесених IRCC, ми раді прийняти рішення про те, що учасники академічного іспиту IELTS, які подають заявки за програмою SDS, тепер вимагатимуть лише 6 балів. Більше немає жодних вимог щодо досягнення мінімум 6 балів у кожній окремій секції. Це оновлення є позитивним зрушенням у напрямку визнання комплексних здібностей учасників тестування, а не зосередження лише на індивідуальних балах. Ми віримо, що ця зміна надасть більше можливостей талановитим студентам у всьому світі для досягнення своїх освітніх цілей у Канаді, а також відображає довіру влади до IELTS.

 

IELTS є найпопулярнішим іспитом на знання англійської мови в Індії, і тепер учасники тестування вважають його ще більш привабливим для програми SDS. IELTS має найбільшу мережу тестових центрів. Він надає можливість проведення тестів на паперових носіях у понад 150 місцях у більш ніж 80 містах Індії та комп’ютерних тестів у 46 центрах, що робить його дуже зручним для кандидатів. Незабаром ми також плануємо запровадити IELTS One Skill Retake (OSR) в Індії, щоб гарантувати, що кандидати матимуть можливість повторно скласти будь-який розділ іспиту».

Програма SDS постійно слугувала спрощеним і прискореним шляхом для студентів, які мають право на навчання в Канаді. Це забезпечує швидший час оформлення візи та забезпечує плавний перехід студентів до канадських навчальних закладів. IDP Education заохочує студентів, зацікавлених у здобутті освіти в Канаді, скористатися новими вимогами до тесту з англійської мови за програмою SDS. Скасування вимог щодо мінімального балу в усіх окремих групах академічного тесту IELTS представляє більш інклюзивний і цілісний підхід до оцінювання рівня володіння мовою студентів, підтримуючи ширше коло талановитих людей у їхньому прагненні до вищої освіти.

Джерело: financialexpress.com

 

Усi Новини